Набір в дитячу групу малювання у Музеї українського живопису


Опубликовано 10 Ноябрь 2015 в 19:59

Блог Дети в городе Днепр >  Музеи >  Набір в дитячу групу малювання у Музеї українського живопису


Набір в дитячу групу малювання у Музеї українського живопису

Важко недооцінювати внесок художньої творчості у дитячий розвиток, адже малювання розвиває чимало здібностей, формує смак до прекрасного та почуття гармонії, сприяє покращенню пам'яті та уваги.

Дитяча група малювання у Музеї українського живопису - це поетапне опанування різних напрямків: живопис, композиція, тощо.
У дружній атмосфері невеличкого колективу (чисельність групи 6-8 осіб) діти кожного заняття будуть створювати черговий шедевр, малювати натюрморти "з натури", дізнаватися особливості композиції та кольорознавства, працювати з різними художніми матеріалами.

Для занять радимо мати власні матеріали  (фарби - гуаш та акварель, пензлі, декілька простих олівців, ластик), або ж розраховувати на матеріали Музею, проте тоді вартість заняття дещо збільшиться.

Тривалість 2 години. Запис за телефонами: (+38) 099 068 31 68, (+38) 096 610 37 96

Де: Музей українського живопису, вул. Червона площа, 5А (р-н Троїцького собору)
Коли: дитячі заняття проводяться щосуботи з 16:30 до 18:30
Скільки: 60 гривень/заняття з власними матеріалами та 90 гривень/з матеріалами музею

Батькам радимо не гаяти час на очікування, а відвідати експозиції Музею, тим паче, що усюди - вхід вільний.
Вашій увазі представлені не лише картини художників у різних техніках, а й окрема галерея емалі, додатково ви зможете зазирнути до діючих майстерень художньої емалі та друкованої графіки, поспостерігати за роботою майстрів та навіть поспілкуватися з ними і, можливо, придбати ексклюзивні вироби та прикраси. Також у Музеї триває персональна виставка творів Надії Отряжої, сучасної дніпропетровської скульпторки.
Музей українського живопису зачарує вас своєю надзвичайною атмосферою тепла та спокою, а якщо залишиться час - відвідайте роматичне кафе "У Ван Гога" на першому поверсі Музею, де, окрім ароматною кави чи фірмового чаю, чудовий хлопець зіграє вам на фортепіано прекрасні мелодії...

http://museum-painting.dp.ua/ru/

 

  





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск