Самар-Дніпро-Фест


Опубликовано 01 Сентябрь 2017 в 11:21

Блог Дети в городе Днепр >  Фестивали >  Самар-Дніпро-Фест


Самар-Дніпро-Фест

9-10 вересня у середньовічному містечку Стара Самарь відбудеться справжній український фестиваль для сім'ї та молоді "Самар-Дніпро-Фест"

У програмі фестивалю понад 12 локацій!

Родзинкою фестивалю стане дві масштабних реконструкції: Середньовічні лицарі 16 століття і козаки 18 століття продемонструють вам всю міць і видовищність баталій тих часів!

Любителів музики порадують кращі музичні колективи, а хедлайнер фестивалю відкриє всю історичну енергетику півострова.

Вперше гості фестивалю побачать показ і виставку одягу українського національного строю ХІХ - початку ХХ століть!.

Традиційний конкурс вишиванок не залишить байдужим жодного гостя фестивалю. Головний приз на конкурс надасть - Майстерня Вишиванок і це справжній шедевр ручної роботи.

Довгоочікувані учасники літературної сцени Брати Капранови, Роман Коляда, Артем Полежака, Макс Паленко та кращі Дніпровські літератори надовго запам'ятаються вам своїми виступами.

Гості фестивалю матимуть унікальну можливість пройти водами Самари під вітрилом на справжній козацькій Чайці, яку більше 25 років створювали за описами і малюнками минулого.

Можливість пройти на каяках по водах Самари, без сумніву, не залишить байдужими навіть найменших гостей.

Для дітей працюватимуть локації з майстер-класами та наукові пікнікі: майстер-класи для дітей і дорослих з народних ремесел, кулінарного мистецтва, екскурсії на археологічні розкопки міста-фортеці Стара Самар. 

Яке ж свято без частувань? Величезна кількість учасників фуд-корту вже готуються здивувати всіх вас смачними стравами традиційної кухні. Для вегетаріанців буде спеціальна локація на фуд-корті.

Головна мета – об’єднати гостей фестивалю, які є представниками різних культур та національностей, зробити їх однією родиною.

Приходьте – буде цікаво, весело та смачно!

Коли: 9 та 10 вересня, з 10:00 до 18:00

Де: містечко Стара Самарь (Богородицька фортеця)

Як дістатися: прямий маршрут з центра - маршрутне таксі №98.

Або від Головного залізничного вокзалу м. Дніпро на електричці, що відходить о 8:47 до зупинки «196км» (селище Шевченка), час прибуття на яку о 9:19. Далі, можна пересісти на маршрутне таксі фестивалю, яке буде знаходитись безпосередньо біля платформи, або пройтись пішки ~ 700м.

Вхід вільний.

Контакти організаторів: +380950410029

Слідкуйте за новинами заходу у соціальній мережі: https://www.facebook.com/events/258132391345484/

http://samar-dnipro.dp.ua/





Подпишись на еженедельную программку от "Дети в городе"


Поиск